TRÄNING

Välkommen att träna hos HPC


High Performance Center är ett komplett träningscenter med den senaste utrustningen för styrketräning, tester och analys av träning, för idrottare. Här möts individer från olika idrotter och utbyter kunskap och erfarenheter. Här finns även en återhämtningsavdelning med bastu, spa och isbad, som är fri att utnyttja för alla våra besökare.

Alla som tränar på HPC ska kunna redovisa en skriftlig tränings- och tävlingsplanering i samråd med ansvarig personal på HPC, allt för att vi ska kunna hålla en hög kvalitet på den träning som bedrivs i lokalerna.

Medverkan i träning


På HPC arbetar vi (se presentation tränare) framförallt med att medverka i analys, planering och genomförande av fysisk träning för olika idrotter. Vi arbetar tillsammans med både idrottslag och individer, alltid i nära samarbete med ansvarig huvudtränare.

Med erfarenheter sedan 1980–talet har vi utvecklat test- och träningsupplägg för bland annat följande idrotter: friidrott, fotboll, ishockey, bandy, innebandy, tennis, handboll, orientering skidor med flera. (Här kan du se vilka föreningar och individer vi har jobbat med.).

Vi utgår ifrån våra lokaler på Arenastaden i Växjö, men medverkar gärna på annan ort.

Vill ni höra mer om hur vi skulle kunna hjälpa just er så är ni välkomna att kontakta oss på HPC via Agne Bergvall på agne@hpcsweden.com.